Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Bond vandaag en morgen, met onze technologie!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Blij om Huitian te kennen klaagt de website op Google, tijdens meer dan 3 van de samenwerkingsjaar periode, geen Levering op tijd, voor de zeer vertrouwde op kwaliteit!

—— Preben Falkum

Uw producten helpen me de markt zeer goed bezetten. hoog - kwaliteit; de beste prijs, en aardig dient!

—— Lukasz Chuchracki

Ik denk u een vertrouwensbedrijf bent, nu zijn wij interessant in het verkopen van uw producten.

—— Allen Arzoumanian

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

MATERIAAL

Geavanceerde productielijn van PU-lijmen

Om perfecte producten te garanderen, geeft Huitian de voorkeur aan de meest geavanceerde geïmporteerde automatische productielijnen.

Eind 2009 investeerden we meer dan 4 miljoen dollar om twee Duitse siliconenproductielijnen te importeren. Dit verbetert de productie van Huitian van het traditionele batch-type tot statische gemengde automatische productielijnen.

Begin 2010 hebben we ongeveer 17 miljoen dollar geïnvesteerd om de meest geavanceerde productielijn voor PU-afdichtingsproducten in China op te zetten, wat onze productiecapaciteit 5.000 ton oplevert.

Ondertussen zijn we nooit gestopt met het verbeteren van onze QC- en Research Labs. We kopen de testapparatuur van Carle, de Abbe-brekingsmeter, de spanningsdetectietester, de infraroodanalysator, de chromatografische analysator, de laser, de deeltjesgrootte-analysator, de gaschromatograaf, de trekbank, de rotatieverdamper enz.

100K-grade volledig schone werkplaats voor productie van zonnepanelen

In 2011, Changzhou Huitian Solar cell film productielijn voltooid en begon de productie, het importeren van het wereldniveau van precisie coating compound, polymeer materiaal extrusie casting verwerkingsmachines, om de grootste Chinese zonne-energie back-sheet R & D productie basis te bouwen.

'S Werelds leidende siliciumduizenden-ton productielijn-96-niveau dubbele schroef.

Begin 2015 werd een productielijn van duizenden tonnen voltooid en succesvol in productie genomen om vlieswandhechtmiddelen te produceren. Deze productielijn werd gekwalificeerd door de ontworpen kwaliteitsnormen. Huitian's vliesgevel structurele lijm heeft de technische identificatie verkregen van de CWAC (Chinees gebouw metaalconstructie aluminium ramen vliesgevel commissie). Het is het symbool dat Huitian deelneemt aan de high-end glazen vliesgevel plastic marktcompetitie.

'S Werelds toonaangevende volautomatische productielijn van volumineuze kleefstoffen van duizenden tonnen

In 2015 werd een volledig automatische productielijn met duizenden ton klasse van PU-oplosmiddelvrije lijm voor flexibele verpakkingen en waterbeschermende omgevingsbescherming in productie genomen. De lijn voldoet aan de ontwerpvereisten en producten overtreffen de kwaliteitsnormen. De oprichting van deze productielijn is de sleutel tot het verminderen van de vervuiling van traditionele verpakkings- en drukkleefstof in de atmosfeer en het remmen van de schade van VOC. De massaproductie van hittebestendig oplosmiddelvrije kleefstof is gunstig voor het verbeteren van de verpakkingskwaliteit en het verminderen van milieuverontreiniging, waardoor een grote sociale en economische waarde wordt gecreëerd. Intussen heeft Huitian technische barrières doorbroken in het waterbehandelingsproject voor milieubescherming. Stabiele bulklevering aan VIP-klanten wordt gegarandeerd door de nieuwe productielijn en de voltooiing van de allround prestatietest door een gezaghebbende klant.

Certificaten
 • Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

  Standaard:NSF

  Aantal:C0171594-01

  Uitgiftedatum:2014-02-06

  Uitgegeven door:NSF International

 • Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

  Standaard:SGS

  Aantal:SP14-017851.SH

  Uitgiftedatum:2014-06-13

  Uitgegeven door:SGS

Contactgegevens
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jason Zhang

Tel.: 86-021-54650377-8020

Fax: 86-021-57743399

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Industriële Zelfklevende Lijm

Super snel genezende stijve component 1421 Industriële acryl Zelfklevende twee, blauw,

Vriendschappelijke Milieu Industriële Zelfklevende Lijm, Lage Viscositeit 7937 (HT9301MS) het dichtingsproduct van lidstaten

7930 (HT9301MS) het Dichtingsproductkleefstof van lidstaten, siliciumalkyl geëindigde polyether, het verzegelen van verbindingen

Automobielkleefstof

9335 het dichtingsproduct automobiel Zelfklevende, structurele zelfklevende automobiel van het Autoraamsilicone

Enige het dichtingsproduct Automobiel Zelfklevende lijm van het Componentenpolyurethaan Pu voor plastic autodelen

8923 polyurethaankleefstoffen en dichtingsproducten voor Overeenkomstenschepen, locomotieven, bouw, verf

Zwarte gewijzigde het Dichtingsproductkleefstof 7930 van siliconelidstaten gebruikte voor vrachtwagens en vervoert het gezamenlijke verzegelen per bus

elektropotting samenstelling

6202 (HT6202T) Epoxyinkapselings elektronische componenten, zwarte potting samenstelling

Kleurloze Elektropotting 5351 Samenstelling, het dichtingsproduct van het lage viscositeitssilicone

6321C EPOXY Elektropotting Samenstelling voor de Holle modules van het vezelmembraan

9661E één kleefstof van het het siliconedichtingsproduct van de componenten snelle behandeling niet corrosieve voor elektrische apparaten

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Industriële Zelfklevende Lijm Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 industryglue.com. All Rights Reserved.