• Weeton 728 Metalized-Filmkleefstof, 2K-Polyurethaan Zelfklevende Lijm/lamineringskleefstof
Weeton 728 Metalized-Filmkleefstof, 2K-Polyurethaan Zelfklevende Lijm/lamineringskleefstof

Weeton 728 Metalized-Filmkleefstof, 2K-Polyurethaan Zelfklevende Lijm/lamineringskleefstof

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Weeton
Certificering: FDA 175.105
Modelnummer: 728

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 700kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: A: 20KG/bucket B: 4KG/bucket
Levertijd: 15 dagen na storting
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2,000,000Kg/Month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Application: Flexible Packaging Mixing Rate: 5:1 (mass ratio)
Solvent: Ethyl Acetate(EA) Color: Colorless to Yellowish
Material: Polyurethane Shelf Life: 9 months
Hoogtepunt:

De Kleefstof van de polyurethaanbouw

,

polyurethaankit lijm

Productomschrijving

Inleiding van 728

728A in combinatie met Verharder is 728B een twee-component polyurethaankleefstof voor diverse film/film en de film/metalized filml laminaten. Dit product heeft goede flexibiliteit en de goede transparantie, kan de kenmerken van aluminiumoverdracht effectief verminderen en het fenomeen van tunnel verhinderen.

 

Eigenschappen
Weeton 728 Metalized-Filmkleefstof, 2K-Polyurethaan Zelfklevende Lijm/lamineringskleefstof 0

 

1. Voorbereiding van Zelfklevend Mengsel: Na de juiste hoeveelheid van oplosmiddel toegevoegd te hebben aan 728A en de vereiste vaste lichamen bereikt te hebben moet 728B in het 8728A/solvent-mengsel worden bewogen.

 

2. Lijst van verdunning: Wanneer de ethylacetaat voor verdunning wordt gebruikt, om een nauwkeurige stevige inhoud te verkrijgen, wordt het vereist naar de volgende oplosmiddelen verwijzen.

728 A 728B Oplosmiddel Vaste lichameninhoud Viscositeit
20KG 4KG 18.6KG 40% 16-19s
20KG 4KG 24.6KG 35% 13-17s
20KG 4KG 32.5KG 30% 10-15s
20KG 4KG 43.6KG 25%

8-12s

 

* De viscositeit is gebaseerd op de gemiddelde viscositeit van de Ford-kop 4mm/20°C

 

3. Het pottenleven: De gebruiksklare kleefstof in gesloten containers heeft een werktijd van ongeveer 8 uren. De samengestelde machine wordt niet uitgeput van kleefstof, de behoudtijd van meer dan 2 uren, als meer dan 2 uren zouden moeten worden verlaten, anders kan het tot onstabiele samengestelde films leiden.

Leven het tropische van de gebieds (Temperatuur >28°C + vochtigheid >60%) pot: De gemengde kleefstof zou binnen 2 uren moeten worden uitgeput.

 

4. Het met een laag bedekken: kleefstof 728 is geschikt voor droog samengesteld apparaat met vlotte lichte rol of concave rol. Vóór massaproduktie, zouden de herhaalde proeven moeten worden uitgevoerd om de pasvorm van de draadrol te bepalen.

 

5. Drukaanpassing: De aangewezen verhoging van de samengestelde temperatuur en druk van het samenstellingsbroodje kan de effect en oppervlakteafwerking plakkend van de samenstelling verbeteren.

 

6. Het genezen: De opslag bij hogere temperaturen (40°C-50°C) ruimte, diverse film/film en film/folielaminaten kan snijdend in 24 uren. Zoals het genezen van zak zou de verwerking aangewezen moeten zijn om de het genezen tijd uit te breiden.

 

7. Filmeigenschappen: De volledig genezen 8711 polyurethaanfilm is transparant, geurloos, elastisch en bestand.

 

8. Is vereisend aandacht van belang: Aangezien de kleefstof polyisocyanates bevat moet om het even welk contact met huid worden verwijderd.

 

9. Anderen: De de agenteninhoud van de film additief-in het bijzonder misstap in LDPE, MDPE en de CPP film-ingepakte goederen, de drukinkten, de voorbehandeling en de deklaag van films zijn van significant belang aan het eindgebruik van de laminaten en kunnen de prestatieseigenschappen dadelijk of later beïnvloeden of. Daarom het praktische test lamineren evenals controles van de laminaten is noodzakelijk alvorens in hoogtepunt te gaan - schaalproductie.

* Kan de verder gedetailleerde informatie uit onze „Technische Gidslijn worden verkregen voor het lamineren met HT kleefstoffen“

 

Verklaring

De informatie, vooral aanbevelingen voor het gebruik en de toepassing van onze producten die hierin wordt verstrekt, is gebaseerd op onze kennis en ervaring. wegens verschillende gebruikte materialen evenals wegens variërende arbeidsvoorwaarden voorbij onze controle die wij strikt hebben geadviseerd om intensieve proeven uit te voeren om de geschiktheid van onze producten met betrekking tot de vereiste processen en de toepassingen te testen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de bovengenoemde informatie of met betrekking tot om het even welke mondelinge aanbeveling, behalve gevallen waar wij van grove nalatigheid of valse bedoeling aansprakelijk zijn.

 

Inleiding van Huitian
Gevestigd in 1977, is Huitian nu één van de grootste zelfklevende fabrikanten in China. Er zijn vier productiebasissen in totaal, dat hoge prestatieskleefstoffen verstrekt voor de verschillende industrieën.


Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
Huitian heeft twee volledig automatische lopende banden en de capaciteit is 24,000MT/Year enkel voor flexibile verpakkende kleefstoffen.

Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof

De producten van Huitian is goed - ontvangen tegen binnenlands en internationaal eind - gebruikers geweest
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof

Naast bouwkleefstoffen, verstrekt Huitian ook vele anderen soorten producten voor de verschillende industrieën, photovaltaic vervoer, elektronika, enz.
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
Huitian is uw betrouwbare partner en stelt uw behoefte van kleefstoffen tevreden!

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Weeton 728 Metalized-Filmkleefstof, 2K-Polyurethaan Zelfklevende Lijm/lamineringskleefstof kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.