• Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen
  • Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen
Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen

Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Weeton
Certificering: FDA 175.105
Modelnummer: 823A/828B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 600kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: A: 20KG/bucket B: 20KG/bucket
Levertijd: 15 dagen na storting
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2,000,000Kg/Month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Flexibele verpakking Mengen van tarief: 100:60 (massaverhouding)
Oplosmiddel: Ethylacetaat (EA) kleur: kleurloos tot geelachtig
Materiaal: polyurethaan Houdbaarheidsperiode: 9 maanden
Hoog licht:

polyurethane laminating adhesive

,

polyurethane based adhesive

Productomschrijving

 

 

Inleiding van Weeton 823A/828B

 

WeetonTM823A/828Biseentwee-componentsolvent-freepolyurethaankleefstofvoordiverse diefilm/film, metalizeddefilm/filmenvanfilm/foillaminaten, wijdindeverpakkingvanvoedsel, geneeskunde, dagelijksegebruikschemische, industriëlepakkettenwordengebruikt. Hetheeftlageviscositeit, goedebevochtigbaarheid, hetlangepottenleven, hogeschilsterkteenhogehetlaminerensnelheid(450m/min).

De typische toepasselijke structuur is als volgt +:

  • OPP (HUISDIER)/met.CPP
  • Van BOPP/van met. CPP (met.-HUISDIER)/PE
  • OPP (HUISDIER)/CPP (PE)
  • Nylon/LLDPE (CPP)
  • HUISDIEREN (OPP)/PE (CPP)

+: De film zou aangewezen oppervlaktespanning door coronabehandeling moeten krijgen.

I. typische Kenmerken

Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen 0
* Massaverhouding veranderingen van 100: 50 tot 100: 60 afhankelijk van de vochtigheid en de films.

II. aanwijzingen voor

1. Het mengen van Verhouding: Standaardmassaverhouding van 823A: 828B is 100:60. Pas de verhouding volgens producteigenschappen aan, drukinkten, grondstoffen, productievoorwaarden.

2. Het met een laag bedekken: 823A/828B wordt toegepast op speciale het lamineren machines met het multisysteem van de roltoepassing.

3. Deklaaggewicht: Afhankelijk van de film of foliecombinatie en het eindgebruik van het laminaat, kan zich het zelfklevende gewicht van 0.9-2.5 (droge) uitstrekken g/m ². Voor gedrukte laminaten moet het gewicht dienovereenkomstig worden aangepast.

4. Het doseren: De kleefstof wordt onophoudelijk in het hiaat van de toepassingspost met een twee-component toegevoegd die en eenheid doseren mengen. De hoeveelheid kleefstof in het hiaat zou op het laagste mogelijke niveau moeten worden gehouden.

5. Het pottenleven: Het pottenleven van gemengde 823A/828B bij 40°C is 40min. De viscositeit van 823A/828B die zich bij 40°C versus tijd mengen wordt getoond in fig.1.

6. Het lamineren voorwaarden: De nauwkeurige controle van de Webspanning samen met een geschikt het winden programma vermijdt delaminations evenals ineenschuivend en het krullen gevolgen.

7. Het schoonmaken: In het geval van een machineeinde (meer dan 30 minuten) de deklaageenheid moet met oplosmiddelen/plastificeermiddel-mengsel worden schoongemaakt en de 2 component het doseren eenheid moet worden gewassen. De zelfde het schoonmaken procedure moet aan het eind van de looppas volgen.

8. Het genezen: De laminaten kunnen zijn rewound en de spleet na 1-2 dagen bij 35-45°C.-Vervaardiging van triplex laminaten is mogelijk 2 uren na duplexproductie. Het volledige genezen zal na 24 uren bij 25-45°C of 3-5 dagen bij kamertemperatuur worden bereikt

 

III. typische gebruiksparameters

Temperatuur

Opslagvat: 823A: 40-45°C

828B: 35-40°C

Vervoerslang: 40°C

Metende rol: 37-40°C

Deklaagrol: 45-50°C

Het pottenleven: over (gemengde) 30min

Deklaaggewicht: 0.9-2.5g/m2

Deklaagtemperatuur: 40-55°C

Deklaagsnelheid: 100-450m/min

 

 

IV. productcertificatie

823A/828B is overeenkomstig FDA175.105 en GB9685-2008

V. opslag/Vervoer

1. Opslag: 823A/828B heeft een houdbaarheid van 9 maanden een kamertemperatuur wanneer opgeslagen in de originele ongeopende containers. De geopende containers moeten onmiddellijk worden gesloten en het materiaal zou binnen een korte periode moeten worden verbruikt.

2. Vervoer: De details kunnen uit de overeenkomstige veiligheidsinformatiebladen worden verkregen.

VI. verpakkingsspecificaties

HT 823A: 20kg/bucket

HT 828B: 20kg/bucket

VII. nota's

Wanneer het gebruiken van HT 823A en HT 828B moet een efficiënte uitlaatkap aan de deklaageenheid worden geïnstalleerd toe te schrijven aan veiligheidsredenen. De uitlaatefficiency moet voorafgaand aan productie door gasanalyse isocyanaatconcentratie in de lucht worden gecontroleerd. De veiligheidsverordeningen met betrekking tot behandeling van isocyanaat moeten vanaf de gidslijn worden gevolgd door het Internationale Isocyanaatinstituut dat wordt uitgegeven. Gelieve ook te verwijzen naar de lokale veiligheidsinstructies evenals ons veiligheidsinformatieblad en contact Huitian voor analytische steun.

VIII. Andere informatie

De film additief-in het bijzonder de types en de inhoud van misstapagent, filmdikte, pakte goederen in, drukinkten, voorbehandeling en film is de deklaag van significant belang aan het eindgebruik van de laminaten en kan de prestatieseigenschappen hetzij direct of indirect beïnvloeden.

Laminaten die van hoge misstap films, de films van EVA, CPA-films en witte met pigment gekleurde PE films de bevatten dragen het risico van migratie van monomeric MDI. Dit kan negatieve invloeden op het vullende goed veroorzaken en kan tot antiseal gevolgen leiden. Daarom zijn de praktische het lamineren tests evenals de juiste controles van de laminaten noodzakelijk alvorens in hoogtepunt te gaan - schaalproductie.

Verklaring

De informatie, vooral aanbevelingen voor het gebruik en de toepassing van onze producten hierin wordt verstrekt, is gebaseerd op onze kennis en ervaring die. wegens verschillende gebruikte materialen evenals wegens variërende arbeidsvoorwaarden voorbij onze controle die wij strikt hebben geadviseerd om intensieve proeven uit te voeren om de geschiktheid van onze producten met betrekking tot de vereiste toepassingen van de processenadvertentie te testen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de bovengenoemde informatie of met betrekking tot om het even welke mondelinge aanbeveling, behalve gevallen waar wij van grove nalatigheid of valse bedoeling aansprakelijk zijn.

 

 

Inleiding van Huitian

Gevestigd in 1977, is Huitian nu één van de grootste zelfklevende fabrikanten in China. Er zijn vier productiebasissen in totaal, die hoge prestatieskleefstoffen verstrekken voor de verschillende industrieën.

Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen 1
Huitian heeft twee volledig automatische lopende banden en de capaciteit is 24,000MT/Year enkel voor flexibile verpakkende kleefstoffen.

Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen 2

De producten van Huitian is goed - ontvangen tegen binnenlands en internationaal eind - gebruikers geweest.
Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen 3

Naast flexibele verpakkende kleefstoffen, verstrekt Huitian ook vele anderen soorten producten voor de verschillende industrieën, photovaltaic vervoer, elektronika, etc….
Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen 4
Huitian is uw betrouwbare partner en stelt uw behoefte van kleefstoffen tevreden!

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Weeton 823A/828B-Lage VOC Lage COF van Polyurethaan Flexibele Verpakkende Kleefstoffen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.