Bericht versturen
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
citaat
Over ons

Bedrijfprofiel

Created with Pixso. Huis >

Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel

VERLAAT EEN BERICHT
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Huitian, lijmleverancier met de grootste R&D-investerings- en productieschaal, de langste geschiedenis en de meest uitgebreide materialen in China
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
  De basisverschijning van Huitianhubei
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
  De basisverschijning van Huitianshanghai
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
  Ehibitionzaal
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
  Neem aan tentoonstellingslay-out deel
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfprofiel
  De exposanten zijn geinteresseerd in de producten van Huitian
bedrijfsinformatie
Hoofdmarkt
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype
Fabrikant , Exporteur
Merken
HUITIAN, WEETON, SAPPOLO
Nr van Werknemers:
1600~1800
Jaarlijkse Verkoop:
580,000,000-620,000,000
Gevestigd jaar:
1977
De uitvoerpc:
80% - 90%
Gevestigd jaar
1977
gediende klanten
5000+
Jaarlijkse Verkoop
4 billion+
introduceer

Invoering

 

Huitian New Material is een hightech ondernemingsgroep die gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling en productie van kleefstoffen en nieuwe materialen, met voorraadcode 300041.

 

Het heeft industriële bases en R&D-centra in Shanghai, Guangdong, Jiangxi en Hubei.Het bedrijf heeft de ISO9001-, ISO/TS16949-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem en de internationale ISO14001-certificering van het milieubeheersysteem doorstaan.

 

Huitian-producten zijn geslaagd voor SGS, TUV, IATF, JET, CQC, GL, JG, UL, DIN, NSF, FDA, LFGB, API en andere certificeringen.

 

Een van de essentiële leveranciers van lijmen en nieuwe materialen in China's 5G-communicatie, consumentenelektronica, nieuwe energievoertuigen, spoorwegvervoer, fotovoltaïsche energie, verpakkingen, bouw en andere industrieën.

 

Huitian New Material werd opgericht in 1977. Zijn voorganger was de eerste binnenlandse onderzoekseenheid die zich bezighield met onderzoek en ontwikkeling van kleefstoffen.Het is ook een particuliere hightech onderneming die is getransformeerd door een reeks onderzoeksinstituten in het land volgens een marktgerichte werking.Het bedrijf heeft een diepe professionele en technische accumulatie en is geïdentificeerd als een postdoctorale industriële basis op provinciaal niveau en een postdoctoraal wetenschappelijk onderzoekswerkstation op nationaal niveau.

 

In 2012 hebben Huitian en de Chinese Academie van Wetenschappen gezamenlijk het "High-Performance Adhesive Material Engineering Technology Center" opgericht.

 

In 2013 opende Huitian Group een nieuwe basis en R&D-centrum op het hoofdkantoor in Shanghai om een ​​R&D-centrum voor kleefstoffen van wereldklasse te creëren.

 

In 2015 ontving Huitian het National Enterprise Technology Center, gezamenlijk erkend door de National Development and Reform Commission, het Ministerie van Wetenschap en Technologie, het Ministerie van Financiën, de Algemene Administratie van de Douane en de Algemene Administratie van Belastingen.

 

In 2017 werd Huitian Vietnam Yueyou Co., Ltd opgericht om de weg naar overzeese expansie te beginnen.

 

In 2019 heeft de Huitian Group overzeese kantoren opgezet in Europa, Amerika en Zuidoost-Azië om de overzeese bedrijfsontwikkeling te versnellen.

 

In 2022 werd Huitian New Material Japan Co., Ltd opgericht en opende Huitian Vietnam Yueyou Co., Ltd een nieuw kantoor in het noordelijke deel.

 

Huitian New Materials heeft achtereenvolgens de belangrijkste hightechbedrijven van het National Torch Plan, China's bekende handelsmerken, China's Top 10 Most Valuable Investment Values, China's Adhesive Products Customer Satisfaction Brand, China's Top Tien Innovative Materials Enterprises, Patent Pilot Enterprises gewonnen. en een reeks kostbare onderscheidingen, zoals een eerlijke belastingbetaler.Het bedrijf heeft meer dan 20 miljoen yuan gedoneerd aan de samenleving en tweemaal de "Outstanding Contribution Award for Chinese Charity" gewonnen.

 

 

Visie

Word de voorkeursexpert voor klanten op het gebied van lijmen en nieuwe materialen

Vastbesloten om het geavanceerde niveau van de wereld in te halen

 

Missie

Industrie dient het land, betaalt de samenleving terug

 

Waarden

Klantgericht, strevend gericht

Langdurig hard werken en voortdurende zelfkritiek

 

Cultuur

Competitie, beloning, innovatie, dankbaarheid