Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: HUITIAN, WEETON
Aantal werknemers: 1600~1800
Jaarlijkse omzet: 580,000,000-620,000,000
Opgericht Jaar: 1979
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Visie

Word de aangewezen deskundige voor klantenkleefstoffen en nieuwe materialen

Neiging bij het inhalen het geavanceerde niveau van de wereld

 

Opdracht

De industrie dient het Land, terugbetaalt de Maatschappij

 

Waarden

Klant-centric, worstelen-georiënteerd

Het harde werk op lange termijn en ononderbroken zelf-kritiek

 

Cultuur

Concurrentie, Beloning, Innovatie, Dankbaarheid

 

Inleiding

 

Is het Huitian Nieuwe Materiaal een high-tech ondernemingsgroep die zich in het onderzoek, de ontwikkeling, en de productie van kleefstoffen en nieuwe materialen, met voorraadcode 300041 specialiseren.

 

Het heeft industriële basissen en R&D-centra in Shanghai, Guangdong, Jiangxi, en Hubei. Het bedrijf heeft ISO9001, ISO/TS16949-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, en internationale milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001 overgegaan.

 

De Huitianproducten hebben SGS, TUV, JET, CQC, GL, JG, UL, DIN, NSF, FDA, LFGB, API, en andere certificatie overgegaan.

 

Één van de kritieke leveranciers van kleefstoffen en nieuwe materialen in de mededelingen van 5G van China, de elektronika van de consument, nieuwe energievoertuigen, spoordoorgang, photovoltaics, verpakking, bouw, en andere industrieën.

 

Werd het Huitian Nieuwe Materiaal opgericht in 1977. Zijn voorganger was de vroegste binnenlandse onderzoekseenheid belast met het onderzoek en de ontwikkeling van kleefstoffen. Het is ook een privé high-tech onderneming die door een partij onderzoekinstituten in het land volgens marktgerichte verrichting werd omgezet. Het bedrijf heeft een diepe professionele en technische accumulatie en als provinciaal-vlakke post-doctorale industriële basis en post-doctoraal wetenschappelijk onderzoekwerkstation op nationaal niveau geïdentificeerd.

 

In 2012, Huitian en de Chinese Academie van Wetenschappen gezamenlijk opstelling het „Krachtige Zelfklevende Materiële Centrum van de Techniektechnologie“.

 

In 2013, Huitian-huldigt de Groep een nieuwe basis en R&D-centrum bij zijn hoofdkwartier van Shanghai in om een kleefstoffenr&d centrum tot stand te brengen van wereldklasse.

 

In 2015, werd Huitian het Nationale die Centrum van de Ondernemingstechnologie gezamenlijk toegekend door de Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie, Ministerie van Wetenschap en Technologie, Ministerie van Financiën, Algemeen Beleid van Douane, en Algemeen Beleid van Belastingheffing wordt erkend.

 

In 2017, Co. van Huitian Vietnam Yueyou, werd Ltd gevestigd om de weg van uitbreiding overzee te beginnen.

 

In 2019, de Huitian-Groep opstellingsbureaus overzee in Europa, Amerika, en Zuidoost-Azië om zijn bedrijfsontwikkeling overzee te versnellen.

 

In 2022, Nieuw Materieel Japan Co. van Huitian, werd Ltd opgericht en Co. van Huitian Vietnam Yueyou, Ltd opende een nieuw bureau in het het noordendeel.

 

Heeft de Huitian Nieuwe Materialen opeenvolgend de belangrijkste high-tech ondernemingen van het Nationale Toortsplan, de bekende handelsmerken van China, de Meeste Waardevolle de Investeringswaarden van China top 10, van de de Productenklant van China Zelfklevend de Tevredenheidsmerk, het Top Ten gewonnen van China de Innovatieve Materialenondernemingen, ProefEnterprises, en a-reeks kostbare eer zoals eerlijke belastingbetalereenheid patenteren. Het bedrijf heeft meer dan 20 miljoen yuans aan de maatschappij geschonken en de „Opmerkelijke Bijdragetoekenning voor Chinese Liefdadigheid“ tweemaal op een rij gewonnen.

 

 

Geschiedenis

In 1977, werd het Zelfklevende Instituut van Xiangfan opgericht in Hubei-provincie.

In 1979, werden LG-31, een dichtingsproduct voor automobiele die motoren door Xiangfan Adhesive het Onderzoekinstituut van Technologie voor Dongfeng worden ontwikkeld, gelanceerd en vervingen met succes de Japanse tegenhanger.

In 1992, nam M. Zhangfeng zijn post van instituutsdirecteur wanneer op het instituut op de rand van faillissement is.

In 1997, werd het Zelfklevende Instituut van Xiangfan geherstructureerd als Nieuw Materieel Co. van Hubei Huitian, Ltd, dat met de overgang van een onderzoekinstituut aan een wetenschap en technologieonderneming begon.

In 1999, Nieuw de Materialenco. van Shanghai Huitian, werd Ltd gevestigd, zich specialiseert in het onderzoek, de vervaardiging, de verkoop, en dienst die van photovoltaic kleefstoffen, de lay-out van de Yangtze-Rivierdelta de voltooien.

In 2003, Nieuw Materieel Co. van Guangzhou Huitian, werd Ltd opgericht, zich specialiseert in het onderzoek, de productie, de verkoop, en dienst die van elektronische kleefstoffen, de lay-out van de Delta van de Parelrivier de voltooien.

In 2009, had Huitian een nieuwe productiebasis die in gebruik in Yichen-stad, Hubei-Provincie kwam.

In 2010, Huitian-werd de Kleefstof vermeld op de Beurs van Shenzhen, voorraadcode 300041.

In 2011, Nieuw Materieel Co. van Changzhou Huitian, werd Ltd opgericht, voltooiend de lay-out van de nieuwe photovoltaic keten van de materialenindustrie.

In 2012, Huitian en de Chinese Academie van Wetenschappen gezamenlijk opstelling het „Krachtige Zelfklevende Materiële Centrum van de Techniektechnologie“.

In 2013, Huitian-huldigt de Groep een nieuwe basis en R&D-centrum bij zijn hoofdkwartier van Shanghai in om een kleefstoffenr&d centrum tot stand te brengen van wereldklasse.

In 2015, werd Huitian gezien als het Nationale Centrum van de Ondernemingstechnologie door de Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie, Ministerie van Wetenschap en Technologie, Ministerie van Financiën, Algemeen Beleid van Douane, en het Beleid van de Staat van Belastingheffing.

In 2016, Huitian-vestigde de Groep een gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf die van Zuiden en het Noordenlocomotief en Rollend materieel, een nieuwe wijze van diepgaande samenwerking met CRRC uitvoeren. Alle zes FABRIEKEN van CRRC schakelden op Huitian-producten over, beëindigend de monopoliegeschiedenis van Europese en Amerikaanse multinationale ondernemingen.

In 2017, Co. van Huitian Vietnam Yueyou, werd Ltd gevestigd om de weg van uitbreiding overzee te beginnen.

In 2019, Huitian-Groep opstellingsbureaus overzee in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, en andere plaatsen om zijn bedrijfsontwikkeling overzee te versnellen.

In 2022, Nieuw Materieel Japan Co. van Huitian, werd Ltd opgericht en Co. van Huitian Vietnam Yueyou, Ltd opende een nieuw bureau in het het noordendeel.

Dienst

Merk

 

De multi-merken zullen onze kernstrategie zijn. Wij bevorderen altijd het merk van „HUITIAN“ in de toekomst. Ondertussen, zullen 3-5 sub-Merken in verschillende sectoren binnengaan. Wij zijn van plan om „HUITIAN“ als globaal merk te bouwen. Bovendien, in andere industrieën, zal er andere hoogste lokale merken zijn.

 

De technologie, de Kwaliteit, en de Dienst zijn de belangrijkste factoren voor onze merken.

Wij zetten de tevredenheid van Klanten als eerste prioriteit.

 

Localisatie

 

De localisatie is onze marketing strategie. Het omvat opslag, dienst, technische ondersteuning, kleine orden, productie, enz. die de behandelen. In de markten van het grootste belang, zullen wij localisatie als ons uiteindelijk doel gebruiken.

 

Om dit doel te bereiken, verkiezen wij Gezamenlijke ondernemingen met lokale partners in elke markt te bouwen. Zo als u rente hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

Informatisering

 

De informatisering is ons plan op lange termijn. Wij bouwen Internet-de diensten met inbegrip van mededelingen, vervoer, orden die, enz. behandelen. APP ontworpen=wordt= en zal wordt gehouden bijgewerkt. Gebaseerd op snelle internetdiensten, is ons doel dat de klanten konden krijgen wat zij aan de laagste kosten nodig hebben.

 

Reactie

 

De snelle Reactie toont ons verschil van concurrenten. Van markt aan R&D, van fabriek aan plaats, van China over de hele wereld, zal de Snelle Reactie ons uitstekender dan onze concurrenten maken. Gebaseerd op verscheidene centra in verschillende landen, zal de 24 urendienst in sommige jaren beschikbaar zijn.

Ons Team

Huitian bevordert stevig de oprichting van een lerende organisatie

 

Voor de teambouw, bepleiten wij een krachtig team dat zich op zijn wijsheid en sterkte baseert om de duurzame ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen. Wij versterken de implementatie van een het leren ondernemingsverwezenlijking, vestigen onze universiteit, en proberen om de capaciteit van al personeel te verbeteren.

 

China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0