Shanghai Huitian New Material Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: HUITIAN, WEETON
Aantal werknemers: 900~1200
Jaarlijkse omzet: 180,000,000-220,000,000
Opgericht Jaar: 1979
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Visie

Word de aangewezen deskundige voor klantenkleefstoffen en nieuwe materialen

Neiging bij het inhalen het geavanceerde niveau van de wereld

 

Opdracht

De industrie dient het Land, terugbetaalt de Maatschappij

 

Waarden

Klant-centric, worstelen-georiënteerd

Het harde werk op lange termijn en ononderbroken zelf-kritiek

 

Cultuur

Concurrentie, Beloning, Innovatie, Dankbaarheid

 

INLEIDING

 

Is de Huitian Nieuwe Materialen een high-tech ondernemingsgroep die zich in het onderzoek en de ontwikkeling en productie van kleefstoffen en nieuwe materialen, met voorraadcode 300041 specialiseren.

 

Het heeft industriële basissen en R&D-centra in Shanghai, Guangdong, Jiangsu en Hubei. Het bedrijf heeft ISO9001, ISO/TS16949-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, internationale milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001 overgegaan.

Zijn producten hebben SGS, TUV, JET, CQC, GL, JG, UL, DIN, NSF, FDA, LFGB, API en andere certificatie overgegaan.

 

Één van de belangrijke leveranciers van kleefstoffen en nieuwe materialen in de mededelingen van 5G van China, de elektronika van de consument, nieuwe energievoertuigen, spoordoorgang, photovoltaics, verpakking, bouw en andere industrieën.

 

Werd het Huitian Nieuwe Materiaal opgericht in 1977. Zijn voorganger was de vroegste binnenlandse onderzoekseenheid belast met het onderzoek en de ontwikkeling van kleefstoffen. Het is ook een privé high-tech onderneming die door een partij onderzoekinstituten in het land volgens marktgerichte verrichting werd omgezet. Het bedrijf heeft een diepe professionele en technische accumulatie, en als provinciaal-vlakke post-doctorale industriële basis en post-doctoraal wetenschappelijk onderzoekwerkstation op nationaal niveau geïdentificeerd.

 

In 2012, vestigden het bedrijf en de Chinese Academie van Wetenschappen gezamenlijk de „Chinese Academie van van de de Hoge Prestaties Zelfklevend Materieel Techniek van Wetenschappenyinghua Huitian de Technologiecentrum“ om een zelfklevend R&D-centrum gezamenlijk te bouwen van wereldklasse.

 

Heeft de Huitian Nieuwe Materialen opeenvolgend de belangrijkste high-tech ondernemingen van het Nationale Toortsplan, de bekende handelsmerken van China, de Meeste Waardevolle de Investeringswaarden van China top 10, van de de Productenklant van China Zelfklevend de Tevredenheidsmerk, het Top Ten gewonnen van China de Innovatieve Materialenondernemingen, ProefEnterprises, en a-reeks kostbare eer zoals eerlijke belastingbetalereenheid patenteren. Het bedrijf heeft meer dan 20 miljoen yuans in schenkingen aan de maatschappij, geschonken en de „Opmerkelijke Bijdragetoekenning voor Chinese Liefdadigheid“ tweemaal op een rij gewonnen.

 

 

Geschiedenis

In 1977, werd het Zelfklevende Instituut van XiangFan opgericht in Hubei-provincie.

In 1992, nam M. Zhangfeng zijn post van Instituutsdirecteur op.

In 1997, remanufactured de Stad van XiangFan van1997 het Zelfklevende Instituut was als de Kleefstof van Hubei Huitian, die met de overgang van een onderzoekinstituut aan een wetenschap en technologieondernemingen begon.

In 2003, Fijn Chemisch Co. van Guangzhou Huitian, werd Ltd opgericht

In 2009, kwam de Nieuwe productiebasis in gebruik in Hubei-Provincie.

In 2010, Huitian-werd de Kleefstof vermeld op de Beurs van Shenzhen.

In 2011, Nieuw Materieel Co. van Changzhou Huitian, werd Ltd opgericht.

In 2013, Nieuw Materieel Co. van Shanghai Huitian, werd Ltd opgericht

In 2015, werd Huitian gezien als het Nationale Centrum van de Ondernemingstechnologie door Nationale Ontwikkeling en Hervormings de Commissie, Ministerie van Wetenschap en Technologie, Ministerie van Financiën, Algemeen Beleid van Douane en het Beleid van de Staat van Belastingheffing.

In 2016, Huitian-vestigde de Groep een gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf die van Zuiden en het Noordenlocomotief en Rollend materieel, een nieuwe wijze van diepgaande samenwerking met CRRC uitvoeren. Alle zes FABRIEKEN van CRRC schakelden op Huitian-producten over, beëindigend de monopoliegeschiedenis van Europese en Amerikaanse multinationale ondernemingen.

In 2017, Co. van Huitian Vietnam Yueyou, werd Ltd gevestigd om de weg van uitbreiding overzee te beginnen.

In 2019, Huitian-Groep opstellingsbureaus overzee in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en andere plaatsen om zijn uitbreiding overzee te versnellen.

Dienst
Merk

Multi-Brands wordt onze kernstrategie. We promoten altijd het merk "HUITIAN" in de toekomst. Ondertussen zullen 3-5 submerken verschillende sectoren betreden. We zijn van plan om "HUITIAN" te bouwen als een wereldwijd merk. Bovendien zullen er in andere industrieën andere lokale topmerken zijn.

Technologie, kwaliteit en service zijn de belangrijkste factoren voor onze merken.

We stellen de tevredenheid van klanten op de eerste prioriteit.

Localization

Lokalisatie is onze marketingstrategie. Het omvat opslag, service, technische ondersteuning, kleine bestellingen, productie, enz. In alle belangrijke markten zullen we lokalisatie als ons uiteindelijke doel gebruiken.

Om het doel te bereiken, bouwen we bij voorkeur joint-ventures met lokale partners in elke markt. Dus als u interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

informatisering

Informatisering is ons langetermijnplan. We bouwen internetdiensten, waaronder communicatie, transporten, het verhandelen van bestellingen enz. Er wordt een APP ontworpen en deze zal worden bijgewerkt. Op basis van snel internet is ons doel dat klanten kunnen krijgen wat ze nodig hebben tegen de laagste kosten.

Reactie

Snelle reactie toont ons verschil met concurrenten. Van markt tot R & D, van fabriek tot locatie, van China tot over de hele wereld, Quick Reaction maakt ons beter dan concurrenten. Op basis van verschillende centra in verschillende landen is in sommige jaren een 24-uursservice beschikbaar.

Ons Team
Huitian Stimuleer de oprichting van een lerende organisatie

In het teambuilding pleiten we voor een krachtig team dat vertrouwt op zijn wijsheid en kracht om duurzame ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen. We versterken de implementatie van een leerbedrijf, creëren onze universiteit en proberen het vermogen van alle medewerkers te vergroten.