Bericht versturen
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
citaat
Merkproduct

Merkproduct

Created with Pixso.
Huis
>
Merkproduct
>

Huitiaans

PV308C-T Transparent Backsheet High Light Transmittance Grid voor dubbelzijdige modules

PV308C-T TDS-EN PV308C-T-serie zijn Huitian zelf ontwikkelde backsheets gemaakt van verschillende hoog weerbestendige fluorocarbone coatings als de luchtlaag, EVA lijmlaag,en een hoge weerstand bi-axiaal georiënteerde polyesterfolie (PET) als middelste laag die twee keer is gecoat, met puur wit, puur zwart, zwart binnen en wit buiten drie kleuren opties.   Productkenmerken 1) Dubbele zijde transparante fluorcoating, hoge UV-weerstand, antigeelverlies, hoge lichtdoorlaatbaarheid 2) Rasterontwerp, wit rasterreflectiviteit > 80%, hogere vermogenstoename 3) Esthetisch ontwerp, zwart doorzichtig achterblad 4) Na UV300kWh/m2, DH2000h,verdunning van de lichtdoorstraling 5) Alle coatings zijn zelf ontwikkeld, kosteneffectiever     Toepassingen Geschikt voor fotovoltaïsche modules   Verpakking Er is een verpakking in rollen beschikbaar. De buitenverpakking is karton; de binnenverpakking is verzegeld. Er is informatie zoals productnaam, model, batchnummer en batch barcode, productiedatum,en certificeringsmerk. de gebruiksaanwijzing en het aantal verbindingen op de verpakking. Specificatie van de spoel: 985 mm (breedte is aanpasbaar) Specificatie pallet: 200 m spoel, 3x3 per pallet; 600 m spoel is ook beschikbaar.      
Kwaliteit PV308C-T Transparent Backsheet High Light Transmittance Grid voor dubbelzijdige modules fabriek

8906G PU-lijmprimar overeenkomen met huitian pu-dichtingsmiddel verbeteren van de hechtingprimar

    8906G PU-primar is een zwarte , Voor vóór het gebruik van polyurethaanlijm op glas binding op de lijmoppervlaktebehandeling, het kan de polyurethaanlijm en de UV-bestendige relais verbeteren.   Toepassingen Dit product wordt gebruikt om de binding tussen lijm en glas of keramiek te verbeteren Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van sommige metalen. Voor speciale materialen, om de verenigbaarheid van het bindend effect met producten en Voor de toepassing van de richtlijnen inzake de bescherming van de gezondheid en het milieu, moet de test worden uitgevoerd op werkelijke materialen en in een reële omgeving. technische dienst.   III. Gebruiksaanwijzing Wachttijd voor de ontvlieging en het drogen van de primer: De specifieke tijd De omvang van het materiaal is afhankelijk van de omgevingstemperatuur op dat moment. Een primer. Gebruik: het lijmoppervlak moet schoon en droog zijn, zonder vet of stof. De specifieke tijd hangt af van de hoeveelheid alcohol die wordt gebruikt. Schud Huitian 8906G totdat de bal in de tank kan worden gehoord om vrijelijk rollen, 1 minuut blijven schudden en dan gelijkmatig de primer op de binding borstelen het oppervlak. Wanneer de primair de geldigheidsduur van de binding overschrijdt, kan het primairoppervlak worden bekleed met 8902 de activator voor activering, en de binding kan worden uitgevoerd na drogen gedurende 3-5min. de technische gegevens van activator 8902 voor het specifieke proces. De beste bouwomgeving: 15 tot 25 °C ventilatieomgeving.               8906G/8906/8002 Huitian pu kleefmiddel en activator en reinigingssysteem!  
Kwaliteit 8906G PU-lijmprimar overeenkomen met huitian pu-dichtingsmiddel verbeteren van de hechtingprimar fabriek

8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving

      8965 polyurethaanlijm van één bestanddeel is een een-deel, zwart, snel afkoelend, weinig geur Na het hoeden is de kleeflaag een elastomeer, die een goede weerstand heeft geschikt voor kleven met pneumatische lijm - een gun of mechanische lijm, korte plaatsingstijd en een gemakkelijke toepassing.         Hoe te gebruiken Reiniging: Reinig het te binden oppervlak, verwijder roest, stof, water en olie. Lijm: Snij een geschikt klein gat op de punt van de lijmvat, de binnendiameter van de mond van de lijmvat lijm spuitstuk moet worden bepaald door de lijm toepassing breedte, zet het in de lijm pistool en start de lijmtoepassingsoperatie. Primer:Het moet worden gebruikt met Huitian aangewezen activator en primer. De tijd voor de primer De tijdsduur van het wachten tot de vluchtiging en het drogen is meestal 10 tot 30 minuten. De temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving hebben een grote invloed op het oppervlak. Het is de bedoeling dat de in de bijlage vermelde methoden worden toegepast om de polyurethaanlijm te drogen en te De optimale werkomstandigheden zijn: temperatuur 20°30°C, luchtvochtigheid 50°70% RH;gebruik met voorzichtigheid buiten het temperatuurbereik van 5°35°C en de luchtvochtigheid van 35°75%RH. Vermijd contact met chemische stoffen tijdens het afmeten en uitharden van polyurethaanlijm bevattende hydroxyl- en amino-groepen, waardoor de polyurethaanlijm niet of Opberging:Ongebruikte lijm moet onmiddellijk de dop strakker maken en de spuitstuk sluiten voor opslag. Wanneer de sluiting van de spuitstukken wordt verwerkt, kan het gebruik van de spuitstukken worden beperkt tot een beperkte hoeveelheid spuitstukken. worden normaal gebruikt na verwijdering zonder dat dit de prestaties van het product beïnvloedt.     8965 Eéncomponent pu-dichtingslijm werd goed geaccepteerd door veel OEM's, hoge prestaties en snelle positionering!
Kwaliteit 8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving fabriek

8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving

      8965 polyurethaanlijm van één bestanddeel is een een-deel, zwart, snel afkoelend, weinig geur Na het hoeden is de kleeflaag een elastomeer, die een goede weerstand heeft geschikt voor kleven met pneumatische lijm - een gun of mechanische lijm, korte plaatsingstijd en een gemakkelijke toepassing.       Hoe te gebruiken Reiniging: Reinig het te binden oppervlak, verwijder roest, stof, water en olie. Lijm: Snij een geschikt klein gat op de punt van de lijmvat, de binnendiameter van de mond van de lijmvat lijm spuitstuk moet worden bepaald door de lijm toepassing breedte, zet het in de lijm pistool en start de lijmtoepassingsoperatie. Primer:Het moet worden gebruikt met Huitian aangewezen activator en primer. De tijd voor de primer De tijdsduur van het wachten tot de vluchtiging en het drogen is meestal 10 tot 30 minuten. De temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving hebben een grote invloed op het oppervlak. Het is de bedoeling dat de in de bijlage vermelde methoden worden toegepast om de polyurethaanlijm te drogen en te De optimale werkomstandigheden zijn: temperatuur 20°30°C, luchtvochtigheid 50°70% RH;gebruik met voorzichtigheid buiten het temperatuurbereik van 5°35°C en de luchtvochtigheid van 35°75%RH. Vermijd contact met chemische stoffen tijdens het afmeten en uitharden van polyurethaanlijm bevattende hydroxyl- en amino-groepen, waardoor de polyurethaanlijm niet of Opberging:Ongebruikte lijm moet onmiddellijk de dop strakker maken en de spuitstuk sluiten voor opslag. Wanneer de sluiting van de spuitstukken wordt verwerkt, kan het gebruik van de spuitstukken worden beperkt tot een beperkte hoeveelheid spuitstukken. worden normaal gebruikt na verwijdering zonder dat dit de prestaties van het product beïnvloedt.  
Kwaliteit 8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving fabriek

5299 Tweedelige additieve verwarming samengestelde verwarming van verschillende elektrische componenten zoals fotovoltaïsche omvormers

5299 ((A9,B9) TDS-EN.pdf   5299 is een 1:1 tweecomponent toevoeging-type potten siliconen rubber, met 0,6 W / m· K thermisch geleidend, vlamvertragend.     Toepassingen Alle soorten elektrische onderdelen met thermische geleidbaarheid, vlamvertragende potten, zoals fotovoltaïsche omvormers, LED-aandrijving, laadpielen, automobielelektronica, NEV-energie, controllers, enz..   Productkenmerken 1) Goed warmtegeleidingsvermogen en doorlaatbaarheid 2) Zowel kamertemperatuur als hitte-harding 3) Goed weer en verouderingsbestandheid 4) Uitstekende isolatie eigenschappen 5) Vlamvertrager UL94 V-0 6) Behoudt de elasticiteit van rubber van -50°C tot 200°C 7) Richtlijn RoHS   Technische parameters   Referentiestandaard 1 Artikel 1 Eenheid Waarde Eigenschappen vóór het hoeden (25 ± 2 °C , 60 ± 5% RH) Q/HTXC 2 Uiterlijk (A) - Grauwe vloeistof   Uiterlijk - Witte vloeistof GB/T2794 Viscositeit (A) mPa·s 2,000-3,500   Viscositeit (B) mPa·s 2,000-3,000 GB/T13354 Viscositeit (A) g/cm 3 1.62±0.08   Viscositeit (B) g/cm 3 1.62±0.08 Eigenschappen na verharding ( 25 ± 2 °C , 60 ± 5% RH , A: B=1:1 ) Q/HTXC 2 Operatietijd Min. 70 tot 90 Q/HTXC 2 Hardentijd (25°C) h 2-4 Q/HTXC 2 Houdingstijd (80°C) Min. 10 tot 30 GB/T 531 Hardheid (op het strand 00) - Dat is... 40 tot 50 Q/HTXC 2 Dielectrische sterkte KV/mm ≥ 20 Q/HTXC 2 Volumeweerstand O·cm ≥ 1,5 × 10 14 Q/HTXC 2 Dielectrische constante - ≥ 2.8 ISO 22007-2 Thermische geleidbaarheid W/(m·K) 0.6-0.7 Voorzorgsmaatregelen Bewaar het product in een verzegelde verpakking en hou het buiten de bereik van kinderen. De lijm zal niet afkoelen als deze wordt blootgesteld aan een bepaalde hoeveelheid van de volgende chemische stoffen: organische verbindingen van N, P en S; ionische verbindingen van Sn, Pb, Hg, As, enz.; Verbindingen met alkyne en polyvinyl. Om het bovenstaande probleem te voorkomen, moet u proberen de overgebleven hars af te vegen wanneer u de lijm op het printplaat gebruikt en een soldeerblik met een laag loodgehalte gebruiken. Dit product is niet gevaarlijk. Raadpleeg de MSDS van het product voor veiligheidsinformatie.   Bewaarplaats Bewaar bij 0-35°C op een koele en droge plaats. De houdbaarheid is 6 maanden.   Verpakkingsspecificatie Bestelcode: 5299 A9 25 kg/vat 5299 B9 25 kg/vat Huitian Productielijn voor potten van het additietype
Kwaliteit 5299 Tweedelige additieve verwarming samengestelde verwarming van verschillende elektrische componenten zoals fotovoltaïsche omvormers fabriek

1222 Anodebinders SBR Binding van anodeactieve materialen voor lithium-ion secundaire batterijen

SBR-anodebindingsmiddel is een hoogmoleculair watergebaseerde lijm gemaakt van butadieen, styreen en andere vinylmonomeren door middel van polymerisatie van vrije radicalen.   Productkenmerken 1) Goede bindsterkte, flexibiliteit en verwerkbaarheid 2) Elektrolytenbestendig, laag zwelling van het paalstuk 3) Effectief verminderen van de DCR van de batterij 4) Verbeterde batterijlaagtemperatuur-multiplikatorontladingsprestaties 5) Verleng de levensduur van de batterij aanzienlijk   Typische toepassing ● Binding van anodeactieve materialen voor lithium-ion secundaire batterijen ● Digitale batterij, opslagbatterij en energiebatterij ● 1223 is geschikt voor het binden van silicium-koolstofmaterialen   Productprestaties  
Kwaliteit 1222 Anodebinders SBR Binding van anodeactieve materialen voor lithium-ion secundaire batterijen fabriek
1 2 3 4 5 6 7 8

PV308C-T Transparent Backsheet High Light Transmittance Grid voor dubbelzijdige modules

PV308C-T TDS-EN PV308C-T-serie zijn Huitian zelf ontwikkelde backsheets gemaakt van verschillende hoog weerbestendige fluorocarbone coatings als de luchtlaag, EVA lijmlaag,en een hoge weerstand bi-axiaal georiënteerde polyesterfolie (PET) als middelste laag die twee keer is gecoat, met puur wit, puur zwart, zwart binnen en wit buiten drie kleuren opties.   Productkenmerken 1) Dubbele zijde transparante fluorcoating, hoge UV-weerstand, antigeelverlies, hoge lichtdoorlaatbaarheid 2) Rasterontwerp, wit rasterreflectiviteit > 80%, hogere vermogenstoename 3) Esthetisch ontwerp, zwart doorzichtig achterblad 4) Na UV300kWh/m2, DH2000h,verdunning van de lichtdoorstraling 5) Alle coatings zijn zelf ontwikkeld, kosteneffectiever     Toepassingen Geschikt voor fotovoltaïsche modules   Verpakking Er is een verpakking in rollen beschikbaar. De buitenverpakking is karton; de binnenverpakking is verzegeld. Er is informatie zoals productnaam, model, batchnummer en batch barcode, productiedatum,en certificeringsmerk. de gebruiksaanwijzing en het aantal verbindingen op de verpakking. Specificatie van de spoel: 985 mm (breedte is aanpasbaar) Specificatie pallet: 200 m spoel, 3x3 per pallet; 600 m spoel is ook beschikbaar.      
Kwaliteit PV308C-T Transparent Backsheet High Light Transmittance Grid voor dubbelzijdige modules fabriek

8906G PU-lijmprimar overeenkomen met huitian pu-dichtingsmiddel verbeteren van de hechtingprimar

    8906G PU-primar is een zwarte , Voor vóór het gebruik van polyurethaanlijm op glas binding op de lijmoppervlaktebehandeling, het kan de polyurethaanlijm en de UV-bestendige relais verbeteren.   Toepassingen Dit product wordt gebruikt om de binding tussen lijm en glas of keramiek te verbeteren Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van sommige metalen. Voor speciale materialen, om de verenigbaarheid van het bindend effect met producten en Voor de toepassing van de richtlijnen inzake de bescherming van de gezondheid en het milieu, moet de test worden uitgevoerd op werkelijke materialen en in een reële omgeving. technische dienst.   III. Gebruiksaanwijzing Wachttijd voor de ontvlieging en het drogen van de primer: De specifieke tijd De omvang van het materiaal is afhankelijk van de omgevingstemperatuur op dat moment. Een primer. Gebruik: het lijmoppervlak moet schoon en droog zijn, zonder vet of stof. De specifieke tijd hangt af van de hoeveelheid alcohol die wordt gebruikt. Schud Huitian 8906G totdat de bal in de tank kan worden gehoord om vrijelijk rollen, 1 minuut blijven schudden en dan gelijkmatig de primer op de binding borstelen het oppervlak. Wanneer de primair de geldigheidsduur van de binding overschrijdt, kan het primairoppervlak worden bekleed met 8902 de activator voor activering, en de binding kan worden uitgevoerd na drogen gedurende 3-5min. de technische gegevens van activator 8902 voor het specifieke proces. De beste bouwomgeving: 15 tot 25 °C ventilatieomgeving.               8906G/8906/8002 Huitian pu kleefmiddel en activator en reinigingssysteem!  
Kwaliteit 8906G PU-lijmprimar overeenkomen met huitian pu-dichtingsmiddel verbeteren van de hechtingprimar fabriek

8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving

      8965 polyurethaanlijm van één bestanddeel is een een-deel, zwart, snel afkoelend, weinig geur Na het hoeden is de kleeflaag een elastomeer, die een goede weerstand heeft geschikt voor kleven met pneumatische lijm - een gun of mechanische lijm, korte plaatsingstijd en een gemakkelijke toepassing.         Hoe te gebruiken Reiniging: Reinig het te binden oppervlak, verwijder roest, stof, water en olie. Lijm: Snij een geschikt klein gat op de punt van de lijmvat, de binnendiameter van de mond van de lijmvat lijm spuitstuk moet worden bepaald door de lijm toepassing breedte, zet het in de lijm pistool en start de lijmtoepassingsoperatie. Primer:Het moet worden gebruikt met Huitian aangewezen activator en primer. De tijd voor de primer De tijdsduur van het wachten tot de vluchtiging en het drogen is meestal 10 tot 30 minuten. De temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving hebben een grote invloed op het oppervlak. Het is de bedoeling dat de in de bijlage vermelde methoden worden toegepast om de polyurethaanlijm te drogen en te De optimale werkomstandigheden zijn: temperatuur 20°30°C, luchtvochtigheid 50°70% RH;gebruik met voorzichtigheid buiten het temperatuurbereik van 5°35°C en de luchtvochtigheid van 35°75%RH. Vermijd contact met chemische stoffen tijdens het afmeten en uitharden van polyurethaanlijm bevattende hydroxyl- en amino-groepen, waardoor de polyurethaanlijm niet of Opberging:Ongebruikte lijm moet onmiddellijk de dop strakker maken en de spuitstuk sluiten voor opslag. Wanneer de sluiting van de spuitstukken wordt verwerkt, kan het gebruik van de spuitstukken worden beperkt tot een beperkte hoeveelheid spuitstukken. worden normaal gebruikt na verwijdering zonder dat dit de prestaties van het product beïnvloedt.     8965 Eéncomponent pu-dichtingslijm werd goed geaccepteerd door veel OEM's, hoge prestaties en snelle positionering!
Kwaliteit 8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving fabriek

8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving

      8965 polyurethaanlijm van één bestanddeel is een een-deel, zwart, snel afkoelend, weinig geur Na het hoeden is de kleeflaag een elastomeer, die een goede weerstand heeft geschikt voor kleven met pneumatische lijm - een gun of mechanische lijm, korte plaatsingstijd en een gemakkelijke toepassing.       Hoe te gebruiken Reiniging: Reinig het te binden oppervlak, verwijder roest, stof, water en olie. Lijm: Snij een geschikt klein gat op de punt van de lijmvat, de binnendiameter van de mond van de lijmvat lijm spuitstuk moet worden bepaald door de lijm toepassing breedte, zet het in de lijm pistool en start de lijmtoepassingsoperatie. Primer:Het moet worden gebruikt met Huitian aangewezen activator en primer. De tijd voor de primer De tijdsduur van het wachten tot de vluchtiging en het drogen is meestal 10 tot 30 minuten. De temperatuur en de luchtvochtigheid van de omgeving hebben een grote invloed op het oppervlak. Het is de bedoeling dat de in de bijlage vermelde methoden worden toegepast om de polyurethaanlijm te drogen en te De optimale werkomstandigheden zijn: temperatuur 20°30°C, luchtvochtigheid 50°70% RH;gebruik met voorzichtigheid buiten het temperatuurbereik van 5°35°C en de luchtvochtigheid van 35°75%RH. Vermijd contact met chemische stoffen tijdens het afmeten en uitharden van polyurethaanlijm bevattende hydroxyl- en amino-groepen, waardoor de polyurethaanlijm niet of Opberging:Ongebruikte lijm moet onmiddellijk de dop strakker maken en de spuitstuk sluiten voor opslag. Wanneer de sluiting van de spuitstukken wordt verwerkt, kan het gebruik van de spuitstukken worden beperkt tot een beperkte hoeveelheid spuitstukken. worden normaal gebruikt na verwijdering zonder dat dit de prestaties van het product beïnvloedt.  
Kwaliteit 8965 Eéncomponent PU polyurethaan Windschermkleving, auto-glasbindend afdichtingskleving fabriek

5299 Tweedelige additieve verwarming samengestelde verwarming van verschillende elektrische componenten zoals fotovoltaïsche omvormers

5299 ((A9,B9) TDS-EN.pdf   5299 is een 1:1 tweecomponent toevoeging-type potten siliconen rubber, met 0,6 W / m· K thermisch geleidend, vlamvertragend.     Toepassingen Alle soorten elektrische onderdelen met thermische geleidbaarheid, vlamvertragende potten, zoals fotovoltaïsche omvormers, LED-aandrijving, laadpielen, automobielelektronica, NEV-energie, controllers, enz..   Productkenmerken 1) Goed warmtegeleidingsvermogen en doorlaatbaarheid 2) Zowel kamertemperatuur als hitte-harding 3) Goed weer en verouderingsbestandheid 4) Uitstekende isolatie eigenschappen 5) Vlamvertrager UL94 V-0 6) Behoudt de elasticiteit van rubber van -50°C tot 200°C 7) Richtlijn RoHS   Technische parameters   Referentiestandaard 1 Artikel 1 Eenheid Waarde Eigenschappen vóór het hoeden (25 ± 2 °C , 60 ± 5% RH) Q/HTXC 2 Uiterlijk (A) - Grauwe vloeistof   Uiterlijk - Witte vloeistof GB/T2794 Viscositeit (A) mPa·s 2,000-3,500   Viscositeit (B) mPa·s 2,000-3,000 GB/T13354 Viscositeit (A) g/cm 3 1.62±0.08   Viscositeit (B) g/cm 3 1.62±0.08 Eigenschappen na verharding ( 25 ± 2 °C , 60 ± 5% RH , A: B=1:1 ) Q/HTXC 2 Operatietijd Min. 70 tot 90 Q/HTXC 2 Hardentijd (25°C) h 2-4 Q/HTXC 2 Houdingstijd (80°C) Min. 10 tot 30 GB/T 531 Hardheid (op het strand 00) - Dat is... 40 tot 50 Q/HTXC 2 Dielectrische sterkte KV/mm ≥ 20 Q/HTXC 2 Volumeweerstand O·cm ≥ 1,5 × 10 14 Q/HTXC 2 Dielectrische constante - ≥ 2.8 ISO 22007-2 Thermische geleidbaarheid W/(m·K) 0.6-0.7 Voorzorgsmaatregelen Bewaar het product in een verzegelde verpakking en hou het buiten de bereik van kinderen. De lijm zal niet afkoelen als deze wordt blootgesteld aan een bepaalde hoeveelheid van de volgende chemische stoffen: organische verbindingen van N, P en S; ionische verbindingen van Sn, Pb, Hg, As, enz.; Verbindingen met alkyne en polyvinyl. Om het bovenstaande probleem te voorkomen, moet u proberen de overgebleven hars af te vegen wanneer u de lijm op het printplaat gebruikt en een soldeerblik met een laag loodgehalte gebruiken. Dit product is niet gevaarlijk. Raadpleeg de MSDS van het product voor veiligheidsinformatie.   Bewaarplaats Bewaar bij 0-35°C op een koele en droge plaats. De houdbaarheid is 6 maanden.   Verpakkingsspecificatie Bestelcode: 5299 A9 25 kg/vat 5299 B9 25 kg/vat Huitian Productielijn voor potten van het additietype
Kwaliteit 5299 Tweedelige additieve verwarming samengestelde verwarming van verschillende elektrische componenten zoals fotovoltaïsche omvormers fabriek
1 2 3 4