Certificaten
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd certificaten
  Standaard: ISO45001
  Aantal: CQM20S20890R0M
  Uitgiftedatum: 2021-06-15
  Vervaldatum:
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd certificaten
  Standaard: QC080000
  Aantal: IECQ-H LCIE 21.0009
  Uitgiftedatum: 2021-05-19
  Vervaldatum:
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd certificaten
  Standaard: ISO9001
  Aantal: 00220Q25462R0M
  Uitgiftedatum: 2020-10-27
  Vervaldatum:
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd certificaten
  Standaard: ISO4001
  Aantal: 00220E33308R0M
  Uitgiftedatum: 2020-10-27
  Vervaldatum:
 • China Shanghai Huitian New Material Co., Ltd certificaten
  Standaard: CNAS Laboratory
  Aantal: CNAS L14467
  Uitgiftedatum: 2021-03-05
  Vervaldatum:
Profiel QC

MATERIAAL

Geavanceerde productielijn van PU-lijmen

Om perfecte producten te garanderen, geeft Huitian de voorkeur aan de meest geavanceerde geïmporteerde automatische productielijnen.

Eind 2009 investeerden we meer dan 4 miljoen dollar om twee Duitse siliconenproductielijnen te importeren. Dit verbetert de productie van Huitian van het traditionele batch-type tot statische gemengde automatische productielijnen.

Begin 2010 hebben we ongeveer 17 miljoen dollar geïnvesteerd om de meest geavanceerde productielijn voor PU-afdichtingsproducten in China op te zetten, wat onze productiecapaciteit 5.000 ton oplevert.

Ondertussen zijn we nooit gestopt met het verbeteren van onze QC- en Research Labs. We kopen de testapparatuur van Carle, de Abbe-brekingsmeter, de spanningsdetectietester, de infraroodanalysator, de chromatografische analysator, de laser, de deeltjesgrootte-analysator, de gaschromatograaf, de trekbank, de rotatieverdamper enz.

100K-grade volledig schone werkplaats voor productie van zonnepanelen

In 2011, Changzhou Huitian Solar cell film productielijn voltooid en begon de productie, het importeren van het wereldniveau van precisie coating compound, polymeer materiaal extrusie casting verwerkingsmachines, om de grootste Chinese zonne-energie back-sheet R & D productie basis te bouwen.

'S Werelds leidende siliciumduizenden-ton productielijn-96-niveau dubbele schroef.

Begin 2015 werd een productielijn van duizenden tonnen voltooid en succesvol in productie genomen om vlieswandhechtmiddelen te produceren. Deze productielijn werd gekwalificeerd door de ontworpen kwaliteitsnormen. Huitian's vliesgevel structurele lijm heeft de technische identificatie verkregen van de CWAC (Chinees gebouw metaalconstructie aluminium ramen vliesgevel commissie). Het is het symbool dat Huitian deelneemt aan de high-end glazen vliesgevel plastic marktcompetitie.

'S Werelds toonaangevende volautomatische productielijn van volumineuze kleefstoffen van duizenden tonnen

In 2015 werd een volledig automatische productielijn met duizenden ton klasse van PU-oplosmiddelvrije lijm voor flexibele verpakkingen en waterbeschermende omgevingsbescherming in productie genomen. De lijn voldoet aan de ontwerpvereisten en producten overtreffen de kwaliteitsnormen. De oprichting van deze productielijn is de sleutel tot het verminderen van de vervuiling van traditionele verpakkings- en drukkleefstof in de atmosfeer en het remmen van de schade van VOC. De massaproductie van hittebestendig oplosmiddelvrije kleefstof is gunstig voor het verbeteren van de verpakkingskwaliteit en het verminderen van milieuverontreiniging, waardoor een grote sociale en economische waarde wordt gecreëerd. Intussen heeft Huitian technische barrières doorbroken in het waterbehandelingsproject voor milieubescherming. Stabiele bulklevering aan VIP-klanten wordt gegarandeerd door de nieuwe productielijn en de voltooiing van de allround prestatietest door een gezaghebbende klant.