Kom op Huitian komen op Wuhan

February 20, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Kom op Huitian komen op Wuhan

Begin nieuw jaar, was een virusoorlog uitbrak in Wuhan, China. Heel China besteedde heel wat geld, materiaalresourcen en arbeidskrachten om de verspreiding van het virus tegen te houden. Naarmate de tijd vordert de meesten van steden reeds terug naar normale situatie en begonnen naar het werk te terugkeren.

In deze weerstandsslag, als grootste fabrikant van China op het gebied van kleefstof, glanste Nieuw Materieel Co. van Huitian, Ltd wat op de eerste bevinden en altijd zich aan zijn verplichtingen voldeden en actief zich aan de bouw die van de ziekenhuizen in het epidemische gebied wijdden, onze bouwkleefstof maken zo zelfde zoals elk van arts en verpleegsters wat voor die patiënten in deze slag hebben gedaan. Bovendien leverde M. Zhang feng, de voorzitter van de raad, ook bijdragen om zijn hart uit te drukken.

Wij zijn zeer trots van wat u hebt gedaan, en wij geloven dat met iedereen de wuhan inspanningen, absoluut zullen overleven en sterk in toekomstige Huitian beter en beter zal worden. China zal sterker en sterker zijn.