Bericht versturen
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
quote
Created with Pixso. Huis >
Nieuws
>

Bedrijfnieuws ongeveer [Efficiënte, Professionele, photovoltaics van Kwaliteitswinsten] debuteert de Nieuwe de Materialen Hoge Energie van Huitian bij Photovoltaic Tentoonstelling van Shanghai SNEC!

VERLAAT EEN BERICHT

[Efficiënte, Professionele, photovoltaics van Kwaliteitswinsten] debuteert de Nieuwe de Materialen Hoge Energie van Huitian bij Photovoltaic Tentoonstelling van Shanghai SNEC!

2021-06-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer [Efficiënte, Professionele, photovoltaics van Kwaliteitswinsten] debuteert de Nieuwe de Materialen Hoge Energie van Huitian bij Photovoltaic Tentoonstelling van Shanghai SNEC!

Vanaf 3 Juni aan 5 Juni, 2021, de de Energieconferentie en Tentoonstelling van SNEC werden de 15de Internationale Zonne Photovoltaic en Slimme voornaam gehouden in Shanghai. Maakten de Huitian Nieuwe Materialen een belangrijke verschijning bij de tentoonstelling en hielden „Efficiënt ter plaatse, Professioneel, Kwaliteit, en Photovoltaic „Conferentie van de Nieuw Productlancering en Strategische het Ondertekenen Ceremonie.

 

01. Nieuw productversie

 

Op de ochtend van 3 Juni, hielden de Nieuwe Materialen van Huitian de „Efficiënte, Professionele en Kwaliteitswinsten Photovoltaic“ - de Conferentie van de Nieuw Productlancering en de Strategische Samenwerking die Ceremonie bij de Internationale Zonne Photovoltaic Tentoonstelling van 15de SNEC, de Nieuwe Materialen van Huitian ondertekenen Directeur Zhang Zhangfeng, President Leng Jinzhou van Huitian-Verrichtingscentrum, Shi Xuelin, Voorzitter van Huitian Photovoltaic BG, en dozens van de partners van de kernindustrie woonden de scène bij om het ogenblik van glorie te getuigen.

 

02. Het strategische ondertekenen

 

Na de persconferentie, Zhang Feng, een vertegenwoordiger van de het Congres en voorzitter van de Nationale Mensen van de Nieuwe Materialen van Huitian, en Zou Chi, ondertekende de ondervoorzitter van de zonne-energiediensten bij TÜV het Rijnland Groter China, een contract ter plaatse voor strategische samenwerking. Woonden de Huitian Nieuwe Materialen en TÜV het Rijnland van Duitsland in globale photovoltaic verpakkingsmateriaalhervorming en innovatie bij!

 

03. Samenwerking en uitwisseling

 

In deze tentoonstelling, werden de Nieuwe Materialen van Huitian gebracht „het Transparante Achterblad van Huitian“, „Onafhankelijke de hoog-Betrouwbaarheidspvdf Film van Huitian“, „Krachtig Silicone voor Zonnemodules“, „Hoge Thermische Geleidende Zelfklevend Potting van Huitian“, „Photovoltaic Omgekeerde Krachtige producten zoals „potting van de Omschakelaarsinductantie lijm“ tentoongesteld op plaats, aantrekkend een groot aantal tegen te houden en te raadplegen klanten en bezoekers. Bij deze tentoonstelling, heeft de Nieuwe Materialen van Huitian professionelere technische en R&D-teams om vragen te beantwoorden ter plekke, actief met de industrieklanten te communiceren, en de volledige en betrouwbare oplossingen van de producttoepassing te verstrekken.

 

Betrouwbaardere en efficiënte materialen voor de photovoltaic industrie verstrekken is het constante doel van de Nieuwe Materialen van Huitian.

 

Zullen de Huitian Nieuwe Materialen de kans van nieuw productlanceringen en strategische samenwerking in deze tentoonstelling te baat nemen blijven klanten voorzien van betrouwbare en efficiënte materialen, blijven producten en technologieën verbeteren, en de ontwikkeling van de photovoltaic industrie bevorderen om een win-win situatie te bereiken, en helpen photovoltaicslood van China de wereld!