Vestigden de Huitian de Nieuwe Materialen en Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie „Gezamenlijk R&D-Centrum voor Zelfklevend en het Verzegelen van Nieuwe Materialen“

March 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Vestigden de Huitian de Nieuwe Materialen en Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie „Gezamenlijk R&D-Centrum voor Zelfklevend en het Verzegelen van Nieuwe Materialen“

Op 28 Januari, 2021, de Nieuwe Universiteit materiaal-Huazhong van Huitian van Wetenschap en Technologie het „Gezamenlijke Onderzoek en Ontwikkelingscentrum voor Kleefstof die Nieuwe Materialen verzegelen werd“ formeel gevestigd! Op de ochtend van de achtentwintigste, had de het ondertekenen ceremonie van de twee partijen in Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie plaats. Leiders zoals de Nieuwe Materialen van Huitian Voorzitter Zhang Feng, Huak Universitaire Ondervoorzitter Xie Xiaolin, het Congres Permanent Comité van de Gemeentelijke Mensen van Xiangyang Directeur Cheng Jiagang, en CPPCC-Ondeugd - voorzitter Luo Qiongjiu woonde de ceremonie bij.

 

Bij de het ondertekenen ceremonie, leidden de de Nieuwe Materialen van Huitian en Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie diepgaande uitwisselingen en besprekingen over gezamenlijke onderzoek en ontwikkelingsprojecten, talent opleidingsmodellen, en het ondernemen van belangrijke nationale, provinciale en gemeentelijke projecten, en bereikten consensus. Getuigd door de deelnemers en vele media, ondertekende Zhang Feng, Voorzitter van de Nieuwe Materialen van Huitian, en Zhu Jintao, Deken van de School van Chemie en Chemische Techniek van Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie, formeel een contract. Cheng Jiagang, Directeur van het Permanente Comité van het Congres van de Gemeentelijke Mensen van Xiangyang, en Xie Xiaolin, Ondervoorzitter werd van Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie het Gezamenlijke R&D-Centrum ingehuldigd.

 

De laatste jaren, zijn de Chinese high-tech die ondernemingen door Huawei worden vertegenwoordigd onophoudelijk onderdrukt, en de veiligheid van de leveringsketen is ernstig bedreigd. De ontwikkeling van de high-tech industrie van China staat voor vele uitdagingen. De onafhankelijke innovatie en de de invoersubstitutie zijn de onvermijdelijke keus geworden om het geplakte halsprobleem op te lossen.

 

In deze context, vestigde de Nieuwe Universiteit materiaal-Huazhong van Huitian van Wetenschap en Technologie een gezamenlijk R&D-centrum om de opdracht van wetenschappelijk onderzoek te ondernemen, en het monopolie van buitenlandse technologie met de samenwerkingswijze van de industrie, universiteit en onderzoek te breken als doel, om wetenschappelijke onderzoekmiddelen gezamenlijk te investeren om de levering van nieuwe zelfklevende materialen in de Kettingsveiligheid van China te verzekeren. De Huazhonguniversiteit van Wetenschap en Technologie is één van de eerste partij „dubbele prima“ hogescholen en universiteiten die bij nationaal „Project 211“ en „Project 985“ moeten worden gebouwd; Is de Huitian Nieuwe Materialen een centrum ondernemingstechnologie van de op nationaal niveau en een belangrijke onderneming in de zelfklevende nieuwe materiële industrie. De gezamenlijke oprichting van het R&D-centrum door de twee partijen zal de opdracht van wetenschappelijke en technologische innovatie op het gebied van de nieuwe materialen van China, ondernemen en zal de localisatie en de onafhankelijke ontwikkeling van de nationale zelfklevende nieuwe materiële industrie door nieuwe technologieonderzoek en ontwikkeling, en het verbeteren van het niveau van wetenschappelijk onderzoek naar verwante disciplines bevorderen.

 

Tegelijkertijd, heeft de Nieuwe Materialen van Huitian een nationale post-doctorale onderzoekpost gevestigd, en de School van Chemie en Chemische Techniek van Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie kan professionele graad postuniversitaire opleiding met de Nieuwe Materialen van Huitian gezamenlijk leiden. De oprichting van een gezamenlijk R&D-centrum door de twee partijen zal ook een nieuwe wijze van talent opleiding, door de introductie van artsen openen om de postr&d projecten, het behulpzame onderzoek en de ontwikkeling van zelfklevende projecten, de benoeming als technische adviseurs, de totstandbrenging van stage opleidingsbasissen, het wetenschappelijke onderzoekmateriaal delend, en de graduatie met inbegrip van artsen en meesters in te gaan. Wij zullen de opleiding van wetenschappelijke onderzoeksteams in de nieuwe zelfklevende materialenindustrie blijven verbeteren en de „harde“ sterkte van talenten op het nieuwe zelfklevende materialengebied in China verbeteren.

 

Zullen de Huitian Nieuwe Materialen ook deze kans te baat nemen om een gezamenlijk R&D-centrum te vestigen en met Huazhong-Universiteit van Wetenschap en Technologie samen te werken blijven in onderzoek en ontwikkeling investeren, onafhankelijke innovatie aanhangen, en talent versterken opleidend om volledige importbewerkingsubstitutie in de zelfklevende nieuwe materiële industrie van China te bereiken en high-end nieuwe materialen te breken. Het doel van het monopolie van de kerntechnologie op het gebied is constant te streven en nationale waardigheid te oogsten!