Woonden de Huitian Nieuwe Materialen plechtig de 24ste Kleefstoffen van China en de Jaarlijkse Conferentie van de Plakbandindustrie bij

October 21, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Woonden de Huitian Nieuwe Materialen plechtig de 24ste Kleefstoffen van China en de Jaarlijkse Conferentie van de Plakbandindustrie bij

Woonden de Huitian Nieuwe Materialen plechtig de 24ste Kleefstoffen van China en de Jaarlijkse Conferentie van de Plakbandindustrie bij

Wij zouden „de strategische kans van de „dubbele cyclus“ moeten met beide handen aan grijpen en de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van de industrie bevorderen.“

De 24ste Kleefstoffen van China en de Jaarlijkse Conferentie van de Plakbandindustrie werden gehouden vanaf 18 Oktober aan 19 Oktober in het Hotel van Shanghai Zhonggeng Julong. De conferentie trok meer dan 910 vertegenwoordigers van fabrikanten, deskundigen en geleerden in binnen- en buitenland van de zelfklevende industrie aan. Als belangrijk bedrijf in de zelfklevende industrie en een diamantpartner van deze jaarlijkse vergadering, namen de Nieuwe Materialen van Huitian aan de gebeurtenis deel.

 

Zhang Feng: De ontwikkelingssituatie wij in 2021 onder ogen zien is zeer streng. De de Chinees-V.S. handelsoorlog, de milieuonweren, de omhoogschietende grondstoffenprijzen, en macht en productie de beperkingen hebben teveel onzekerheid gebracht. Het land heeft divers beleid geïntroduceerd, dat eigenlijk belangrijker is. De echte economie hecht groot belang aan geavanceerde productie.

 

Dit zal diverse voordelige middelen aan troep aan onze zelfklevende industrie bevorderen. Dit zal meer waarborgen voor de ontwikkeling en de bevordering van de zelfklevende industrie van China verstrekken. De collega's in de zelfklevende industrie zouden openstellen, delen en, samenwerken, zeldzame kans oprecht moeten met beide handen aan grijpen, en onophoudelijk zeer belangrijke elementen zoals technologische innovatie, beheersinnovatie, en talentenontwikkeling versterken. Door horizontale uitbreiding en de gezonde concurrentie, kunnen wij de „concurrentie en samenwerking“ echt bereiken, om de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van ondernemingen en de voordelen te vergroten en waarde van ondernemingen te realiseren, de verbetering van het concurrentievermogen van de nationale zelfklevende industrie versnellen, de transformatie en de bevordering van de industrie, en het werk samen bevorderen. Creeer een gemeenschap voor de ontwikkeling van de zelfklevende industrie.

 

Sub-trefpunt van de kleefstof: samen het onderzoeken, het communiceren en het bevorderen


De conferentie heeft 1 hoofdtrefpunt en 4 taktrefpunten. De conferentie besprak onderwerpen zoals de tendensen van de de industrieontwikkeling, zelfklevende technologie, zelfklevend toepassing en onderzoek, grondstoffenlevering, pressure-sensitive kleefstoffen en producten. Titelden de Huitian Nieuwe Materialen de „Zelfklevende Speciale Zitting voor Geavanceerde Elektronische die Verpakking en Assemblage“ en werden door Huitian Onderzoekinstituut Dean Dr. Zhang Liwei gesponsord als moderator wordt gediend de ontwikkelingsrichting van de zelfklevende industrie te bespreken en de industrieuitwisselingen te bevorderen.

 

Op deze jaarlijkse vergadering, heeft de Nieuwe Materialen van Huitian een totaal van 4 hogere zelfklevende deskundigen die van R&D en van de toepassing basisspeech geven, die productoplossingen voor communicatie elektronika, nieuwe energievoertuigen, drie anti-verven, thermische producten en andere industrieën reglementeren.

 

Het werk samen om de toekomst tot stand te brengen

 

Dit die jaar, door veelvoudige factoren zoals herhaalde buitenlandse epidemieën, de Chinees-V.S. handelswrijvingen wordt beïnvloed, dubbele controle van energieverbruik, en macht en productiebeperkingen, zijn de prijzen van stroomopwaartse grondstoffen scherp toegenomen, en het beheer van zelfklevende bedrijven is over het algemeen onder druk. Deze conferentie concentreert zich bij de duurzame ontwikkeling en bespreekt de huidige situatie. Nieuwe technologieën, nieuwe tendensen en nieuwe kansen in de kleefstoffen van China en de plakbandindustrie onder de nieuwe situatie. Huitian antwoordt actief aan de nationale strategie van koolstofneutraliteit en koolstof het een hoogtepunt bereiken. Door de vooruitgangslay-out en de diepe uitgraving van nieuwe energiephotovoltaics, nieuwe energievoertuigen, communicatie elektronika, en belangrijke vervoerssporen, zal het moeilijkheden onder ogen zien en zal de groei tegen de tendens bereiken. Deze conferentie gaf de innovatieve oplossingen van het de industrieproduct vrij om de transformatie en de bevordering van de zelfklevende industrie te bevorderen en de gemeenschappelijke ontwikkeling van de industrie te bevorderen!