De macht van hoogst verenigde ideologische organisatieoorzaak een sterke natie en een sterke onderneming

March 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De macht van hoogst verenigde ideologische organisatieoorzaak een sterke natie en een sterke onderneming

Vanaf 30 November aan 3 December, werd 17de Gouden Eagle Training Camp van Huitian-Groep in 2020 met succes gehouden. De Huitiangroep Voorzitter Zhang Feng en 88 kernmanagers van de vijf basissen verzamelde zich in het revolutionaire heilige land van Gutian, Fujian om de Geest van Gutian te leren, het denken en begrip te verenigen, organisatorische sterkte, en plan voor een rooskleurige toekomst te versterken.

Op de middag van 30 November, in een vaste eed, opende de Huitian-Groep Gouden Eagle Training Camp officieel in 2020.

Een organisatie moet een ziel hebben. 91 jaar geleden, vormden Voorzitter Mao en het Chinese Rode Leger de ziel van het leger door de Gutian-Conferentie, vormden een sterke organisatie en een samenhang, en marcheerden naar de overwinning van de revolutie. Vandaag, moet het Huitian-team in Gutian wordt verzameld bewapenen met een verenigde correcte gedachte, en de leapfrog ontwikkeling van Huitian met correcte waarden en een hoge betekenis van opdracht bevorderen die.

Op 1 December, begon Xinghuo een opleidingskamp in Gutian. Het Huitian-team ging naar de vroegere plaats van de Gutian-Conferentie en voelde de geest van de Gutian-Conferentie; geluisterd aan Gutian leerde de Partijklasse, de historische betekenis van de Gutian-Revolutie, en stelde een kroon aan Voorzitter Mao voor en betaalde hulde aan de grote revolutionaire martelaren die bravely voorwaarts en bereid bewogen.

Vanaf 2 aan 3 December, ging het opleidingskamp een gesloten opleidingskamp in, samenvattend ervaring, leermethoden, en planning voor de toekomst. Diepgaande analyse van typische gevallen, van praktijk aan praktijk die, die ervaring, zelf-kritiek samenvatten, en daadwerkelijke gevechtservaring delen; het diepgaande gebruik van de hulpmiddelen en de methodes van Huawei in strategische planning van elke opeenvolging, van bedrijfsontwerp aan klantenselectie waarde het plaatsen, en het diepgaande gebruik van de strategische beheersinstrumenten van Huawei en methodes, Dao en Shu, staan rechtstreeks voor de kansen en de uitdagingen.

Tegelijkertijd, werden de de strategiedeskundigen van Huawei verzocht aan de lezing komen becommentariëren en, het „klant-centric en doel-georiënteerde strategische beheer“ volledig interpreteren rond de strategische planning, het niveau verbeteren van planning, en de toekomst opmaken.

Op de middag van 3 December, werd de het sluiten ceremonie van zeventiende Gouden Eagle Training Camp van Huitian-Groep voornaam gehouden.

De eminente stagiairs van dit opleidingskamp en kampioens en de agent-omhooggaande teams werden toegekend. De voorzitter leverde een belangrijke toespraak. De zegevierende afdeling maakte de belofte van beslissende doelstellingen en vastgesteld zeil in glorie!

2020 Huitian-Groep Gouden met succes besloten Eagle Training Camp!