Aan mijn vrienden in India

February 21, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Aan mijn vrienden in India

 

 

Op Feb.10th. 2020, nieuw materieel Co. van Shanghai HUITIAN, Ltd begon te produceren. Onder de vraag van de groep, beëindigde onze fabriek de productie van hoogte - het siliconeproductie van de kwaliteits150t PV module elke die dag, en coördineerde actief de vervoersproblemen door nieuwe coronavirus worden veroorzaakt, om de stabiele productie van klanten in binnen- en buitenland te verzekeren.
Momenteel, heeft de Indische markt een uitvoerige en stabiele levering, klanten zoals WAAREE, VIKRAM, TATA, GOLDI, RENEWSYS en anderen, die voor 35% van de zonne Indische markt delen.
Hoofdzakelijk voor onze bouwnijverheid: gordijngevel, glas, deuren en vensters. Voor de elektronische industrie: geleide macht, LCD, huishoudapparaat, medische consumenten, vertoning, MT, Auto. En met de AIS bouwnijverheid, de elektronische industriesamenwerking van SEM, zullen wij een nieuwe markt in 2020 openen.
Als u zonne nodig hebt, elektronisch, bouw en automobiele producten, zich gelieve ons contacteren en op onze vergadering in ons Gurgaon-bureau te verheugen.

 

 

Lucas Chen

Overzee Bedrijfsleider

E-mail: chenxingxiang@huitian.net.cn

Wehcat: 15555481906

Nieuw Materieel Co. van Shanghai Huitian, Ltd

Voeg toe: No.251 Wenji Rd, Songjiang van Shanghai, China

www.huitian.net.cn