Bericht versturen
Shanghai Huitian New Material Co., Ltd
Created with Pixso.
citaat
Created with Pixso. Huis > Producten >
Verpakkingslijm
>

Flexibele Verpakkende Al 720 - het Polyurethaankleefstof van Folie Zelfklevende Twee Component

Flexibele Verpakkende Al 720 - het Polyurethaankleefstof van Folie Zelfklevende Twee Component

Flexibele Verpakkende Al 720 - het Polyurethaankleefstof van Folie Zelfklevende Twee Component

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Weeton
Certificering: FDA 175.105
Modelnummer: 720
Detailinformatie
Plaats van herkomst:
China
Merknaam:
Weeton
Certificering:
FDA 175.105
Modelnummer:
720
Toepassing:
Flexibele verpakking
Mengen van tarief:
20:3 (massaverhouding)
Oplosmiddel:
Ethylacetaat (EA)
kleur:
kleurloos tot geelachtig
Materiaal:
polyurethaan
Hoog licht:
polyurethane laminating adhesive , flexible polyurethane adhesive
Handelsinformatie
Min. bestelaantal:
200 kg
Prijs:
Negotiation
Verpakking Details:
A: 20KG/bucket B: 4KG/bucket
Levertijd:
15 dagen na storting
Betalingscondities:
T / T, L / C
Levering vermogen:
2,000,000Kg/Month
Productomschrijving

Inleiding van 720

WeetonTM 720 is twee-component Pu een kleefstof voor diverse film/film en film/folielaminaten. Het product heeft hoog aanvankelijke kopspijker, hoge bandsterkte, goede transparantie, en kan het tunnelfenomeen effectief verhinderen.

 

 • Eigenschappen
Productnaam720 A720 B
Ingrediënt- OH- NCO
Het mengen van Verhouding20:3.5 (massaverhouding)
Stevige Inhoud72±2%75±2%
Viscositeit4500±500mPa.s2000±1000mPa.s
OplosmiddelEthylacetaatEthylacetaat
Vlampunt-4°C-4°C
KleurGeelachtigKleurloos tot Geelachtig
 
 • Aanwijzingen voor
 • Verdunning: Het geschikte oplosmiddel is ethylacetaat, aceton en MEK op voorwaarde dat het watergehalte 300 p.p.m. niet overschrijdt. Gebruik geen aromatisch of alcoholisch oplosmiddel.
 • Voorbereiding van Zelfklevend Mengsel: Na de juiste hoeveelheid van oplosmiddel toegevoegd te hebben aan 720A en de vereiste stevige inhoud bereikt te hebben, beweeg 720B in het 720A/solvent-mengsel.
 • Lijst van verdunning:
720A720BOplosmiddelStevige InhoudViscositeit
20KG3.5KG14.3KG45%20-24s
20KG3.5KG19.1KG40%16-19s
20KG3.5KG25.0KG35%13-16s
20KG3.5KG33.3KG30%11-15s
 

* De viscositeit is gebaseerd op de gemiddelde viscositeit van de Zahn-Kop 3# (25°C)

 • Het pottenleven: De gebruiksklare kleefstof in gesloten recipiënten heeft een werktijd van ongeveer 8 uren. De kleefstof zou binnen 4 uren in de lamineerder moeten worden uitgeput. Anders, zou de kleefstof moeten worden verlaten, of het kan in onstabiele gelamineerde film resulteren.

Leven het tropische van de gebieds (Temperatuur >28°C + vochtigheid >60%) pot: De gebruiksklare kleefstof zou binnen 2 uren moeten worden uitgeput.

 • Het met een laag bedekken: 720 zijn geschikt voor droge laminering met vlotte rol of gravurerol. Vóór massaproduktie, zouden de herhaalde proeven moeten worden uitgevoerd om montagerol te bepalen.
 • Deklaaggewicht: Afhankelijk van de film of foliecombinatie en het eindgebruik van de laminaten, kan zich het zelfklevende gewicht van (droge) uitstrekken 2.5-4.0g/m2. Voor gedrukte laminaten zou het gewicht dienovereenkomstig moeten worden aangepast, zou het approx.0.5-2g moeten zijn hoger dan voor ongedrukte films.
 • Het drogen: De lamineerder zou goed luchtvolume, windsnelheid, winddruk en de aangewezen temperatuur moeten hebben om oplosbaar residu te verminderen. Temperatuur het plaatsen volgt over het algemeen gradiëntprincipe (55°C-65°C, 65°C-75°C, 70°C-85°C). Pas de temperatuur van de oven volgens de prestaties van de gelamineerde producten, grondstoffen, procesparameters aan.
 • Drukaanpassing: De aangewezen verhoging van het lamineren temperatuur en druk kan de bandsterkte en de verschijning van de laminaten verbeteren.
 • Het genezen: Opgeslagen in het genezen van kamer (40-50°C), zullen de laminaten voor het scheuren in 24h klaar zijn. De het genezen tijd zou moeten worden uitgebreid als de laminaten voor het in zakken doen worden gebruikt.
 • Filmeigenschappen: Volledig genezen 720 zijn transparant, geurloos, elastisch en verouderen-bestand.
 • Productcertificatie

         720 voldoen aan FDA175.105

 • Opslag

720 hebben een houdbaarheid van 9 maanden wanneer opgeslagen op een koele en droge plaats in ongeopende containers. Zodra geopend, zouden de containers van 720 strak opnieuw moeten worden verzegeld en het product zou binnen een korte periode moeten worden verbruikt.

 • Verpakkingsspecificaties

720A: 20KG/bucket
720B: 3.5KG/bucket

 • Nota's

Wanneer het gebruiken van 720 zou een efficiënte uitlaatkap aan de deklaageenheid moeten worden geïnstalleerd toe te schrijven aan veiligheidsredenen. De uitlaatefficiency moet voorafgaand aan productie door gasanalyse de concentratie van het luchtisocyanaat worden gecontroleerd. De veiligheidsverordeningen met betrekking tot behandeling van isocyanaat moeten vanaf de richtlijnen worden gevolgd door het Internationale Isocyanaatinstituut dat worden uitgegeven. Gelieve ook te verwijzen naar de lokale veiligheidsinstructies evenals ons veiligheidsinformatieblad en contact Huitian voor analytische steun.
Aangezien de kleefstof polyisocyanates bevat moet om het even welk contact met huid worden verwijderd.

 • Anderen

De film additief-in het bijzonder de types en de inhoud van misstapagent in LDPE, van MDPE en CPP-films, filmdikte, pakte goederen in, drukinkten, voorbehandeling en film is de deklaag van significant belang aan het eindgebruik van de laminaten en kan de prestatieseigenschappen hetzij direct of indirect beïnvloeden. Daarom het praktische test lamineren evenals controles van de laminaten is noodzakelijk alvorens in hoogtepunt te gaan - schaalproductie.

 • Verklaring

De informatie, vooral aanbevelingen voor het gebruik en de toepassing van onze producten hierin wordt verstrekt, is gebaseerd op onze kennis en ervaring die. wegens verschillende gebruikte materialen evenals wegens variërende arbeidsvoorwaarden voorbij onze controle die wij strikt uitvoerend intensieve proeven hebben geadviseerd om de geschiktheid van onze producten met betrekking tot de vereiste processen en de toepassingen te testen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de bovengenoemde informatie of met betrekking tot om het even welke mondelinge aanbeveling, behalve gevallen waar wij van grove nalatigheid of valse bedoeling aansprakelijk zijn.
 
Inleiding van Huitian
Gevestigd in 1977, is Huitian nu één van de grootste zelfklevende fabrikanten in China. Er zijn vier productiebasissen in totaal, die hoge prestatieskleefstoffen verstrekken voor de verschillende industrieën.
 
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
Huitian heeft twee volledig automatische lopende banden en de capaciteit is 24,000MT/Year enkel voor flexibile verpakkende kleefstoffen.
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
De producten van Huitian is goed - ontvangen tegen binnenlands en internationaal eind - gebruikers geweest
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
Naast bouwkleefstoffen, verstrekt Huitian ook vele anderen soorten producten voor de verschillende industrieën, photovaltaic vervoer, elektronika, enz.
Algemene Al 8720 Folie Zelfklevende Flexibele verpakking, twee-Component Polyurethaankleefstof, Lamineringskleefstof
Huitian is uw betrouwbare partner en stelt uw behoefte van kleefstoffen tevreden!

Created with Pixso.
downloaden Created with Pixso.